08-6533722 [email protected]

Enda hudterapeututbildningen i Skandinavien som leder till minst två internationella examen

År 1995 grundades Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden (numera IBS i logon) och skolan är idag en ansedd, modern och välrenommerad Yrkeshögskola inom hudterapi, skönhetsvård, specialiserad hudvård, kroppsvård och spaterapi. 

Skolan är idag den enda hudterapeututbildningen i Skandinavien som leder till de två internationella examen: CIDESCO Beauty Therapy Diploma och ITEC Diploma for Beauty Specialist. Därutöver kan du avlägga ITEC examen inom Holistisk helkroppsmassage, Kroppsbehandlingar, Microdermabrasion, SPA och Epilering.

Hudvårdshögskolan går främst i ledet för att utveckla och anpassa utbildningen till den kompetens som arbetsmarknaden kräver och de behandlingar salongskunderna efterfrågar. Vi använder oss av skolförlagd och digital undervisning (på distans)  i kombination.

Vårt fokus i utbildningen ligger på specialiserad hudvård och modern kroppsvård. I utbildningen använder vi medicinskt utvecklade hudvårdsprodukter och de mest efterfrågade och senaste behandlingsteknikerna såsom IPL, Dermapen microneedling, NBE500, Microcurrent, Infuzion, Microdermabrasion, Mesoestetic och Genesis.

Vi möjliggör för alla att studera tack vare att vi erbjuder både heltid- och deltidsstudier. Från och med augusti 2019 är studieformen heltid en kostnadsfri Yh utbildning som berättigar till CSN bidrag under studietiden.

 Är ditt mål och dröm att arbeta och skapa dig en karriär utomlands?

Som studerande på Hudvårdshögskolan är du garanterad en anställning inom Champneys Group, England. Du erbjuds arbete på något av deras exklusiva herrgårds retreats, city spa´s eller kryssningsfartyg.  Här erbjuds du även möjlighet att avancera i din yrkesroll. Har du en partner/sambo med andra kvalifikationer är hen också välkommen att ansöka om arbete så att ni kan resa iväg tillsammans. Jobbansökan lämnas till skolan där även personlig arbetsintervju sker. Läs mer om Champneys på http://www.champneys.com

 

Den tid som du har framför dig i utbildningen innebär mycket nytt: nya kamrater, ny miljö, nya intryck, kanske nya värderingar och framför allt mycket roligt! Här på skolan har många skaffat sig nya livskamrater och blivande yrkeskompanjoner.

Med skolans erfarna och kompetenta lärarkår, föreläsare och branschrepresentanter kan vi garantera dig en utbildning av högsta kvalitet och internationell standard.

 

Välkommen att besöka oss på våra informationskvällar för YH -heltidsstudier eller boka tid för ett enskilt möte om du ska studera på deltid.

Varmt välkommen som studerande till Hudvårdshögskolan.

Hjärtliga hälsningar

Sara Flyhammar, rektor      Telefon: 08-653 36 41.