08-6533722 [email protected]

Salong Stockholm Spa & Skönhetsvård

 

Behandlingarna i salongen utförs av studerande under pågående yrkesutbildning till Hud och Spa terapeut. Alla behandlingar är till reducerade priser. På ”temadagar” har vi sänkt priserna ytterligare på utvalda behandlingar.

I hudvårdsbehandlingarna används medicinsk utvecklade hudvårdsprodukter från Exuviance, Dermapen och Mesoestetic samt marinbiologiska hudvårds- och spaprodukter från Phytomér. Till manikyren används lacker och handvårdande produkter från LCN.

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, resultatinriktad hudvård, mycket effektiva kroppsbehandlingar, massage, spa-behandlingar, frans- och brynfärgning, make-up, hårborttagning, manikyr och pedikyr. Läs mer om våra behandlingar under respektive menyval. Vi hjälper dig självklart även med presentkort!

Salongen är stängd tills vidare pga Corona.

Vi följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendation och håller skolan samt elevsalongen stängd. Så fort vi får okej på att öppna verksamheten så meddelar vi detta på hemsidan, via Facebook och kundmail.  Vi hoppas att det inte dröjer innan vi ses igen. Ta hand om dig!

 

 

 

 

 

Boka behandling på telefon 08-653 37 22

VI HAR SOMMARSTÄNGT I SALONGEN V29-32

Behöver du avboka en behandlingstid kan du göra det på telefonsvararen som är öppen dygnet runt. Eller ring personligen per telefon under salongens öppettider.

Avbokad behandlingstid senare än 1 dygn före behandlingstidens start debiteras till full pris.

 

Öppettider

VI HAR SOMMARSTÄNGT I SALONGEN V29-32

Mån – Ons 10.00 – 18.00   (lunchstängt 12.00-13.30)
Tors 13.00 – 20.00
Fre 10.00 – 15.00  (lunchstängt 12.00-13.00)
Lör – Sön    10.00 -16.00 (lunchstängt 12.00-13.00)

Hitta hit

Besöksadress: Kungsholmstorg 6
104 22 Stockholm
Telefon: 08-653 37 22

 

Salong Stockholm Spa & Skönhetsvård

Våra salongs- och bokningsregler

Vänligen ha förståelse för att när du kommer till oss måste du fylla i ett kundkort varje gång eftersom detta är en del av utbildningen, tack!

Mobiltelefoner, bebisar eller småbarn undanbedes i salongen för att möjliggöra en stund av avkoppling för alla våra kunder.

Är du gravid eller om du har några medicinska besvär som du tror kan ha betydelse för behandlingen, vänligen berätta detta i samband med bokningen.

Vänligen uppge ditt mobilnr vid bokningen så sms:ar vi en påminnelse till dig! Ej avbokad behandling från dig senare än 24 timmar innan beställd tid debiteras till 100%.

Om du behöver avboka eller boka om din tid ringer du till salongen så hjälper vi dig omgående.

VI HAR SOMMARSTÄNGT I SALONGEN V29-32

Avbokning av tid kan också göras på salongens telefonsvarare som är öppen dygnet runt. 

SPA Behandlingar – kontraindikationer

Med omtanke för ditt välmående så utför vi INTE spa behandling om du har;  Epilepsi / Astma / Känslig hud / Allergi / Högt blodtryck eller Hjärtproblem
Vid ler- och alginpackning; Graviditet / Sköldkörtelproblem / Struma eller känslighet för jod
P.S. Rakning är inte att rekommendera före någon spa behandling.