08-6533722 [email protected]

Ansiktsvård

Du kan välja mellan många olika ansiktsbehandlingar till väldigt bra priser!

Vi använder följande produktmärken;
Exuviance (USA) – medicinskt utvecklad hudvård som används av dermatologer, hudterapeuter och plastikkirurger över hela världen.Produkterna fördröjer uppkomsten av rynkor samt motverkar bland annat acne, oren hy, pigmentfläckar och atopiska eksem. Används naturligtvis även för att bibehålla en redan frisk och sund hy. www.exuviance.se

Exuviance Guldmask – jämnar ut huden och ger en enorm fukttillförsel. Innehåller A,C,E-vitamin samt grönt te som har en anti åldrande effekt
Exuviance behandling – ger huden en jämnare ton samt minimerar pigmentfläckar
Exuviance Plump Perfect Firming – ger en ökad fyllighet och fasthet i huden
Exuviance Oxygen Facial – ger ett nytt liv till stressad hud

 

Phytomér (Frankrike) – den marina hudvården med det bästa ur havets värld. Här används bland annat Oligomer, ett koncentrat av frystorkat havsvatten med de 104 spårämnena som är nödvändiga för vitalitet och balans i huden. www.phytomer.fr

NYHET AUGUSTI -21:

Sothys (Frankrike) – biologisk hudvård för ansikte och kropp enligt klassiska, ljuvliga franska behandlingstekniker. Ett av Frankrikes största och mest älskade hudvårds-och spamärke.

 

Ansiktsbehandling 90 min
En rengörande behandling med produkter anpassade till ditt hudtillstånd. Inkl. rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porerna, brynansning, akupressur & massage, ansiktsmask och dagkräm.
Vardag: 625 kr
Helgtid: 675 kr
Exuviance ansiktsbehandling med Guldmask och ögonbehandling
Som den rengörande behandlingen med Guldmask och ögonbehandling. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden enorm lyster. Guldmasken och den unika ögonmasken/pads innehåller Lactobionic syror (G8) som ger optimal fukttillförsel till huden. Tillsammans med A, C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger de en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtillstånd, även känslig hud.
Vardag: 715 kr
Helgtid: 765 kr
Ansiktsbehandling inklusive Frans- och Brynfärgning, tillägg 200 kr 

Ansiktsbehandling 60 min
En rengörande behandling med produkter anpassade för ditt hudtillstånd. Inkl rengöring hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porerna, ansiktsmask och dagkräm.
Vardag: 550 kr
Helgtid: 600 kr
Exuviance ansiktsbehandling med Guldmask och ögonbehandling
Som den rengörande behandlingen med Guldmask och ögonbehandling. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden enorm lyster. Guldmasken och den unika ögonmasken/pads innehåller Lactobionic syror (G8) som ger optimal fukttillförsel till huden. Tillsammans med A, C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger de en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtillstånd, även känslig hud.
Vardag:  660 kr
Helgtid: 710 kr

Ansiktsbehandling inklusive Frans- och Brynfärgning, tillägg: 200 kr 

Ansiktsbehandling Lyx Sheet mask– Exuviance 90 min NYHET!
Som den rengörande behandlingen med tillägg av Sheetmask som återfuktar intensivt med barriärstärkande egenskaper. Välj mellan RESTORE  som innehåller PHA och stimulerar cellförnyelsen eller HYDRATE som innehåller hyaluronsyra och är intensivt återfuktande. Passar alla hudtillstånd, även känslig hud.
Vardag: 775 kr
Helgtid: 825 kr
Ansiktsbehandling inklusive Frans- och Brynfärgning, tillägg:  200 kr
Ansiktsbehandling för män 60 min

Ansiktsbehandling speciellt framtagen för att passa männens hud. Inkl. rengöring, hudanalys, frimator peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask och dagkräm.

Vardag: 550 kr
Helgtid: 600 kr
Ansiktsbehandling 60 min inklusive Frans- och Brynfärgning, tillägg: 200 kr

Ansiktsbehandling för män 90 min

Ansiktsbehandling speciellt framtagen för att passa männens hud. Inkl. rengöring, hudanalys, frimator peeling, ånga, porrengöring, brynansning, akupressur & massage, ansiktsmask och dagkräm.

Vardag: 625 kr
Helgtid: 675 kr
Ansiktsbehandling inklusive Frans- och Brynfärgning, tillägg: 200 kr

Ögonbehandling – Exuviance 30 min

Rengöring av huden runt ögonen, därefter en lätt massage runt ögonpartiet, ögonmask med G8 Lactobionic syror (under samt ovan ögat vid behov). Behandlingen avslutas med applicering av ögonkräm.

310 kr

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen och svullnader minskar tack vare att lymfan dräneras. Huden får en fin lyster och uppkomsten av linjeringar minskar.

Ansiktsmassage löser muskelspänningar (det lugnande hormonet oxcytocin utsöndras och nivån av stresshormon sänks).

Behandlingstid: totalt 30 minuter, varav 20 minuter massage. Inklusive ansiktsrengöring, massage, dagkräm och ögonkräm.

Vardag: 345 kr
Helg: 395 kr

Exuviance AHA behandling 30 min

Inklusive rengöring, 20% AHA syror, dagkräm.
OBS! En kurbehandling på 6 gånger rekommenderas. Effekten av kurbehandlingen förbereds och underhålls med hemmaprodukter.

380 kr

Ansiktsapparatur 30 – 45min

Faradisk behandling – stärker upp musklerna och hela ansiktets kontur
Desincrustation – djuprengöring
Jontofores – intensiv fuktbehandling
Direkt högfrekvens – har en bakteriedödande verkan samt läker huden

Per gång: 210 kr
Kur 10 gånger: 1750 kr
Apparaturbehandling i Ansiktsbehandling: 130 kr  (gäller ej Faradisk)

Microcurrent 75 min

En komplett ansiktsbehandling (maskinell) med fyra effekter: djuprengörande, lyftande och spänstgivande för huden samt stärkande för underliggande muskler. Enormt behaglig och effektivt hudföryngrande.

660 kr per gång

Micro / Diamond dermabrasion för ansikte och hals 60 min

Mild hudslipning vid behandling av hudproblem såsom glåmig, solskadad och oelastisk hud. Inkl. rengöring, micro- eller diamond dermabrasion, vakuumlyft, ansiktsmask och dagkräm.

Vi rekommenderar val av dermabrasion utifrån din huds tillstånd.


660 kr per gång

NBE500 90 min

NBE heter lösningen som förenar yngre och inre skönhet med välbefinnande. NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Behandlingarna är ljuvliga och resultaten syns direkt.

Kombinationen av elektromagnetisk energi, RF värme och specialutvecklade behandlingsserum (produktmärke NANNIC) ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden.Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster.

Apparatur behandling inklusive rengöring, peeling, serum, peel off Alginate mask samt avslutande dagkräm.
825 kr per gång