08-6533722 [email protected]

Det här lär du dig

Utöver de grundläggande kriterierna från Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) följer Hudvårdshögskolan två internationella läroplaner med den högsta standard som går att uppnå inom yrket ITEC och CIDESCO.

Du kan känna dig trygg i att bli välutbildad inom alla de klassiska skönhetsbehandlingarna, hårborttagning , kroppsvård,  kroppsmassage och SPA behandlingar.

Hudvårdshögskolans utbildning fokuserar på hudvården och avancerade hudvårdsbehandlingar med hudföryngring,  bland annat med behandlingstekniker såsom Microneedling, IPL, NBE500, Infuzion och Microcurrent.

Från och med våren 2019 utvecklar vi utbildningen inom kroppsvård med Genesis ultimata kroppsbehandlingar (apparaturbehandling). Till de här behandlingarna använder vi effektiva produkter mot celluliter och för fettreducering av märket Bodyshock.

För att ge dig en bred insikt om marknaden besöker vi under utbildningstiden flertalet marknadsledande produktleverantörer och distributörer. Vi besöker naturligtvis även Hud-och Kosmetik branschmässan som årligen arrangeras av SHR.

Studietakten är hög och skolan har  arbetat fram ett studieupplägg där teori, praktik inom klassen samt praktik på externa kunder i salong varvas under hela utbildningstiden.

Med vår breda utbildning inom avancerad, resultatinriktad hudvård och modern kroppsvård blir du garanterat efterfrågad på arbetsmarknaden i Sverige och utomlands.