08-6533722 [email protected]

Behandlingsmeny

I vår elevsalong kan du välja mellan många olika behandlingar till väldigt bra priser.
Speciellt prisvärda är våra KURBEHANDLINGAR :  Exuviance kurer och alla apparaturbehandlingar såsom Microneedling med Dermapen 4, NBE500, Microdermabrasion, Microcurrent och Faradisk – vi rekommenderar dig att prova dessa kurer för att få uppleva extraordinära resultat!

I de manuella hudvårdsbehandlingarna använder vi följande produktmärken;
Exuviance (USA) – medicinskt utvecklad hudvård som används av dermatologer, hudterapeuter och plastikkirurger över hela världen. Produkterna och behandlingarna passar alla åldrar och hudtyper. De motverkar bland annat acne, oren hy, pigmentfläckar och atopiskt eksem. Dessutom fördröjer de uppkomsten av ålderstecken. Exuviance används naturligtvis också för att underhålla en problemfri hud.

Phytomer (Frankrike) –  marinbiologisk hudvård och kroppsvård med det bästa ur havets värld. Här används bland annat Oligomer, ett koncentrat av frystorkat havsvatten med kroppens alla 104 spårämnen som är nödvändiga för vitalitet och balans i huden.

Nu satsar vi på kroppsbehandlingar! Det finns faktiskt hjälp för apelsinhud, celluliter, ridbyxlår och midjevalkar. Boka in dig på en Genesis behandling med Bodyshock produkter. Dokumenterade resultat av forskare. Du kommer också se skillnaden!